NLP voor Leerkrachten Online

Ontspannen, begrijpend, geduldig, vrolijk en vol zelfvertrouwen in de klas

Ga naar de gratis introductie les van deze training

Ik wil eigenlijk wel de volledige Training NLP voor Leerkrachten Online

Mentale Fitness met NLP voor Leerkrachten

De training is het resultaat van ons modelleringsonderzoek naar een zevental uitstekende leerkrachten. Hun expertise is in deze training beschikbaar gemaakt voor jou.

Rust en orde in de klas kun je conditioneren. Iedereen wordt daar wijzer en beter van.

Prettig en respectvol contact over en weer met je leerlingen. Jij hebt de leiding en volgen je met plezier. Eenvoudig, harmonieus en doeltreffend.

Heb jij ook last van dat kritische stemmetje in je hoofd. Het is alsof je gas geeft met de rem er op bij het willen waarmaken van je dromen. Kun je van dat beoordelende stemmetje een goede coach maken? Jazeker, en dat leer je in deze training.

'Waarom leren we dit niet op school?' is een vraag die ik in mijn nlp-trainingen regelmatig krijg van deelnemers. Een juiste mindset is de basis van geluk en succes. Laten we dit onszelf en onze leerlingen gunnen.

De inhoud van de training

Ontspannen, begrijpend, geduldig, vrolijk en vol zelfvertrouwen in de klas. De training bestaat uit een introductie en zeven lessen. De trainer neemt je mee in de oefeningen om echte veranderingen te bereiken in jouw manier van denken en handelen.

- Introductie: Hoe bereik je dat dan, flow, zelfvertrouwen, ontspanning en geduld? Om maar eens een paar hulpbronnen te noemen die je tot je beschikking hebt. Wat nlp is en voor je kan betekenen. De layout van de training.

- Les 1: kennismaken met de excellente leerkracht. Wat hij/zij kan kun jij ook. Het stellen van goede doelen met HET PAD en het basismodel NLP.

Les 2: de ideale toekomst verkennen en bereiken met visualisatie technieken die direct afgeleid zijn van succesvolle ondernemers, waaronder Walt Disney. 

Les 3: goed contact met de ander ofwel rapport. Begrijpen en begrepen worden door vanuit drie waarnemingsposities naar een relatie te kijken. 

Les 4: kennismaken met het verschijnsel ankeren en hoe we dit kunnen gebruiken voor orde en rust in de klas en voor onze eigen perfecte gemoedstoestand ofwel ‘statemanagement’. 

Les 5: onze overtuigingen en hoe deze ideeën, waarover we een gevoel van zekerheid hebben, ons gedrag en onze resultaten bepalen. Niet elke overtuiging is bevorderlijk voor ons geluk en ons succes. Maar gelukkig kun je overtuigingen kiezen zodat je als vanzelf dat krijgt wat je wilt. 

Les 6: onze overtuigingen, hoe brengen we ze in lijn met elkaar? Deze oefeningen maken je doelgerichter en meer gefocust. 

Les 7: dat we eigenlijk uit meerdere delen bestaan die elkaar soms in de weg kunnen zitten. Goede afspraken brengen ze weer op één lijn en maken dat je je doelen eenvoudig behaalt. Ook zien we dat de wereld om ons heen een spiegel is waarin we onze manier van denken terugzien. Terug naar een gevoel van eenheid doordat de ander jouw leerkracht is.

Gratis 1e Les NLP voor Leerkrachten Online

Klik op de oranje knop en ga naar de introductie les van de training

Ja prima joh, doe mij de volledige Training NLP voor Leerkrachten Online maar.

Wat zeggen deelnemers aan de training?

"Ton, ik blijf erbij, voor mij is NLP echt een cadeautje geweest. Het heeft mij en mijn omgeving veel gebracht. Mijn collega's zijn na al die jaren van NLP doordrongen. Ik was op onze school de 'olievlek'. Ik ben een 'lievere, geduldigere juf ' geworden. Ik word ook wel de 'complimentenjuf' genoemd. "

Monique Rijk
Leerkracht KBS de Nobelaer

"Door deze training heb ik de connectie kunnen maken tussen mijn hoofd en mijn hart om vervolgens, mezelf en anderen om me heen beter te begrijpen, in mezelf te kunnen en mogen geloven, mijn dromen te volgen en daardoor anderen te motiveren en inspireren. En dat met allemaal hele simpele, snelle en logische stappen. Ik ben heel erg dankbaar voor Ton's passie voor succes en zijn geloof in mensen in het algemeen en jonge mensen in het bijzonder. In mijn ogen kun je jezelf, en daarmee jouw omgeving, geen mooier cadeau geven dan deze training vandaag nog te beginnen! "

Yve Hout
Docent in Australiƫ

Inspiratie

Laat je inspireren door de beste Leerkrachten die je tot voorbeeld zijn. Het boek 'de Excellente Leerkracht', welke je gratis bij deze training krijgt, is het resultaat van een NLP-gedragsmodelleringsonderzoek bij zeven uitstekende voorbeelden. En laat jij weer een voorbeeld en inspiratiebron zijn voor jouw leerlingen in de klas.

Succes-Mindset

Leer bewust te werken aan een Succes-Mindset? Zorg dat jouw school een voorloper is in het onderwijs. Want wetenschappelijk staat al lang vast dat mensen die hun mentale en spirituele vaardigheden ontwikkelen gelukkiger en succesvoller zijn dan zij die dat niet doen en slechts in de waan van de dag leven. In het onderwijs passen nog maar weinig scholen deze wetenschap toe.

Succes-Tools

Ons Potentieel is oneindig maar veel te vaak houden we onszelf tegen om dat waar te maken. Zelfs als we heel veel kennis en vaardigheden hebben, heel veel diploma's en certificatien, wil dat niet zeggen dat we gelukkig en succesvol zullen zijn. Dat hangt veel meer af van onze modellen van de wereld. In deze training leer je die bewust te worden en aan te passen aan wat jij wilt bereiken.

NLP voor Leerkrachten

Een tevreden klas met leerkrachten in de offline versie

Aanleren van Succes-Gewoonten

Eigenlijk vormt dit de kern in alles wat we aanbieden: leer vooral jezelf kennen, jezelf mentaal en spiritueel ontwikkelen. Neuro Linguïstisch Programmeren is hierbij geen doel maar een middel om te leren gelukkig en succesvol te zijn. Terwijl je met de NLP-concepten kennismaakt en de oefeningen doet leer je:

- wie je bent, wat je dromen zijn, hoever je potentieel reikt. Ofwel welke ervaringen je wenst.

- hoe je in flow kunt werken, het beste uit jezelf kunt halen. Ofwel hoe je persoonlijk wilt groeien

- hoe je waarde kunt toevoegen aan het grotere geheel waar je deel van bent. Ofwel hoe je kunt bijdragen aan de wereld.

Ervaren, groeien en bijdragen zijn de drie basisbehoeften om gelukkig te zijn en een vervuld leven te ervaren. Geef dit door aan je leerlingen en draag zo bij aan een mooie en duurzame toekomst. NLP voor Leerkrachten kan je daarbij helpen.

Gratis de 1e Les NLP voor Leerkrachten Online

Klik op de oranje knop en ga naar de Introductie Les van de training

Ik wil de volledige Training NLP voor Leerkrachten Online

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.