AFAS Software en Corderius College Partners

Jul 03, 2020

AFAS software werkt samen met havo-leerlingen van het Corderius College op gebied van ondernemen

LEUSDEN    -    Softwarebedrijf AFAS Software uit Leusden wordt partner van het Corderius College in Amersfoort voor het Ondernemersconcept ‘Succesgewoonten.nl’ voor de HAVO bovenbouw leerlingen. Volgend schooljaar gaat een groep ondernemende havo-leerlingen via dit havo business project aan de slag met ‘Succesgewoonten’, een ondernemersconcept dat geïnspireerd is op het succesvolle ondernemen van Bas van der Veldt, CEO van AFAS, en diverse andere indrukwekkende business leaders in Nederland. Doordat het succesvolle ondernemersgedrag overdraagbaar en beschikbaar is gemaakt voor de leerlingen kunnen zij als het ware ‘Spieken bij Topondernemers’.

Het afgelopen jaar heeft Bas van der Veldt enthousiast meegewerkt aan een onderzoek naar de succesvolle ondernemer. ‘En als Bas meedoet gaan diverse andere deuren naar topondernemers open’, zegt Ton Langelaan, gedragsonderzoeker en initiator van het ondernemersconcept Succesgewoonten.nl voor middelbare scholen. Ook Michael van Hoorne (Avonturenboerderij en Kindermusicals) en Marco Aarnink (Print.com) gaven hun succesgeheimen prijs,.
Ton: ‘Ik heb als docent economie met diverse ondernemers in scholen gewerkt. Deze topondernemers maken het heel duidelijk: ondernemen draait om waarde toevoegen. Niet alleen voor de aandeelhouder, maar met name voor de klant, voor de medewerker, voor de leverancier, de omgeving, het milieu en de samenleving. De persoonlijke ontwikkeling van de ondernemer is daarbij een voorwaarde voor succes.’ Het Corderius College is met name enthousiast doordat werken aan de ‘mindset’ en de persoonlijke groei van de ondernemer de basis vormen van het ondernemersconcept. Het wordt immers steeds duidelijker dat succes bepaald wordt door je manier van denken, waaruit je succesvolle gedrag en je succesvolle resultaten volgen. Hoe dat precies werkt? We zullen het binnenkort vernemen van de havo-leerlingen van het Corderius College.

Voor meer informatie:

www.afas.nl
www.corderius.nl
www.succesgewoonten.nl  

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.