Het Corderius College is gestart met ondernemen

Nov 13, 2020
 

Het Corderius College in Amersfoort is gestart met Succesgewoonten van Topondernemers. Een ondernemende groep van 28 enthousiaste leerlingen uit 4HAVO en 4 en 5VWO bouwt onder begeleiding van 2 gedreven docenten hun onderneming op. Inzicht in de talenten, interesses, kennis en ervaring, de passie en de 'drives' zorgt dat deze jonge ondernemers de juiste keuzen maken op weg naar succes.

Wil je succesvol zijn help dan anderen succesvol te zijn. Wat je geeft krijg je terug. Het is een natuurwet die de succesvolle Topondernemer omarmt. Een TEAM zegt: Together Everyone Achieves More. 

Deze onderneming is de start van een continu proces waarin nieuwe jaargroepen hun creativiteit en ondernemende vaardigheden kan toepassen om waarde toe te voegen aan anderen. De basis ligt in de eigen persoonlijke groei. Alles start met inzicht in 'wie ben ik?' En het zal blijken dat dat zo veel meer is dan je je kunt voorstellen.

Zodra de plezierige reis je doel wordt heb je ogenblikkelijk succes.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.