Missie en Visie

Ons motto luidt:

Succes is met veel plezier bezig zijn met
het waarmaken van je dromen

LEER MEER op onze BLOG

De Missie van Succesgewoonten.nl

Om jou, leerling en leerkracht, vanuit het onderwijs de handvatten te bieden om je talenten en dromen waar te maken, waarmee je kunt bijdragen aan de mens, de samenleving en de planeet:

- door te inspireren om vanuit jouw unieke potentieel voor je dromen te durven gaan;

- door je mindset te helpen herprogrammeren richting succes ;

- door verbindende succes-tools aan te reiken.

Ervaren, groeien en bijdragen zijn de menselijke behoeften die bij invulling zorgen dat je niet alleen succes ervaart maar ook voldoening en geluk. Natuurlijk heb je gewoon kennis en vaardigheden nodig om succesvol te kunnen zijn maar zolang je met één voet op de rem en de andere op het gas probeert vooruit te komen ga je niet erg hard in de richting van je dromen. Wat houdt je tegen en hoe kun je dat ombuigen? Over het durven dromen, het veranderen van je achterhaalde belemmerende onderbewuste programmering, het daarmee vrijmaken van energie en talenten en die inzetten voor een mooiere wereld waar je deel van bent.

De Visie van Succesgewoonten.nl

Het aanleren van succesgewoonten is over een aantal jaar een onmiskenbaar belangrijk onderdeel van elke opvoeding en elke opleiding. Als het zo duidelijk is dat mensen zich grotendeels door hun belemmerende denken en beperkende programmering - twijfel, angst en zorgen - laten tegenhouden in het ontwikkelen van hun talenten, in het persoonlijk groeien als mens en in het bereiken van hun dromen, dan lijkt meer aandacht voor herprogrammering van het denken voor de hand te liggen.

Over 5 jaar is Succesgewoonten.nl de hofleverancier van jonge groei-ondernemers die bijdragen aan een mooiere wereld. Talent en creativiteit is er meer dan voldoende. Het vrijmaken van de energie en de mindset op succes zetten is wat nu de nadruk moet krijgen.  Die aandacht zal een grote positieve verandering teweeg brengen in het ervaren van succes, voldoening en geluk en het duurzaam ontwikkelen van onze samenleving.

Inspiratie

Succes is het waarmaken van je dromen. Begin je met ondernemen of ben je al een tijdje bezig en wil je flinke stappen vooruit zetten? In dit programma laten de topondernemers zien hoe zij hun dromen waarmaken.
Naast dat zij stevig groeien hebben ook zij tegenslag en worsteling moeten doorstaan en hebben zij dat telkens overwonnen.

Geloof in je dromen en geef nooit op!
 

Succes-Mindset

'Kan ik dat wel? Ben ik dat succes waard? Wie ben ik dan wel? Dat lukt me nooit!' Verander in je manier van denken dat wat je tegenhoudt om in actie te komen. Herprogrammeer je onderbewuste, dat jouw denken en doen voor 95% van de tijd stuurt. Vertrouw op je onderbewuste  innerlijke intelligentie en durf je potentie volledig waar te maken.

Herprogrammeer je mindset voor succes!

Succes-Tools

Hoe zou je het vinden als je  handvatten, voorbeelden, recepten, tips en trucs krijgt van de meest succesvolle ondernemers in Nederland? Dat kan met gedragsmodellering waarin de Topondernemers de rolmodellen zijn voor succesvol gedrag. Van hen kijken we af en achterhalen we hun succesvolle ondernemersrecepten.

Spieken bij Topondernemers!

Youtube Succesgewoonten

Elke donderdag een nieuwe aflevering van succesgewoonten van topondernemers op Youtube. Een training die uitnodigt tot actie en resultaat.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.